Mart ayı Belediye Meclis toplantısı yapıldı
banner135

Başkan Şaltu, meclisin açılışını Kahramanmaraş Merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar dileyerek gerçekleştirdi. Afet bölgelerine yapılan yardımlara destek veren tüm Alacalılara teşekkür eden Başkan Şaltu, “Alaca olarak vatandaşlarımızla birlikte ilk günden itibaren afetin yaşandığı Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine 22 tır yardım gönderdik. Tüm halkımıza bizlere vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ediyorum.
Yaralarımızı inşallah birlikte saracağız. Afet bölgesine olan yardımlarımız ve desteklerimiz devam edecek. Devletimiz ilk günden itibaren afet bölgesine ulaşarak bütün kurumlarıyla yaraları sarmak için canla başla mücadele etti, etmeye de devam ediyor.
Sosyal medyada yapılan algı operasyonlarına halkımız inanmasın” dedi. Meclis 4 gündem maddesinden oluştu. İlk olarak norm kadro düzenlemesi meclis üyeleri tarafından görüşülerek karara bağlandı. Daha sonra ise gündemin 2. maddesi olan imar tadilatı görüşüldü. Mecliste bazı sokaklara yeni isimler verilmesiyle ilgili karar oy birliğiyle alınarak onaylandı. Mecliste son olarak ise GES imar planı hakkında görüşme yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.