Köylüler geleneksel bayram kahvaltısında buluştu
banner135

İlçeye bağlı Boğaziçi (Hışır) köyünde geçmişten günümüze gelen gelenek devam ederek yeni nesillerce yaşatılıyor. Köy muhtarlığınca her bayram düzenli olarak organize edilen ve köy sakinleri tarafından finanse edilen bayram kahvaltısı bu bayram da gerçekleştirildi. Bayram namazının ardından hep birlikte kahvaltı ediliyor, kahvaltının ve edilen duanın ardından hep birlikte bayramlaşma gerçekleşiyor.

Köy muhtarlığından yapılan açıklamada, “Her sene olduğu gibi bu senede çok şükür bayram kahvaltımızı yapıp bayramlaştık, daha önceki senelerde pandemiden dolayı ara vermiştik tekrardan Bismillah diyerek tüm Köy sakinlerini bir araya getirerek bayramlaşmamızı gerçekleştirdik, emeği geçen herkese teşekkür ederiz, Allah hayırlarını kabul eylesin" ifadelerini kullandı. 
 

İHA

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaRamazan Bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.