Kayrıcı, Alaca’da girmedik işyeri, sıkmadık el bırakmadı
banner135

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimleriyle ilgili olarak çalışmalarını gece-gündüz demeden yoğun bir tempoda sürdüren MHP Adayı Vahit Kayrıcı, Alaca’yı ziyaret etti.
Sabah saatlerinde ilçeye giden Kayrıcı, esnafla birlikte kahvaltı masasında buluştu. Onlarca esnafla aynı sofrayı paylaşan Vahit Kayrıcı, yaptığı konuşmada ise 14 Mayıs seçimlerinin önemine değindi. Kayrıcı, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisi MHP’ye destek istedi.


ÇORUM’A HİZMET SÖZÜ VERİYORUM
Çorum’u tüm ilçeleriyle bir bütün olarak gördüğünü anlatan Vahit Kayrıcı, Çorum’un temel sorunlarını yakinen bildiğini anlatırken, Çorum’un geleceği için çalışacağını söyledi. Kayrıcı, Çorum’un önceliklerinin iyi sıralanması gerektiğine belirterek, “memleketimize hizmet için elimden geleni yapacağımın sözünü veriyorum. Geçmişte de milletvekilliği yaptım. Beni bilen biliyor, ama bugün itibariyle daha tecrübeliyim ve hizmetin nasıl getirileceğini çok iyi biliyorum” dedi.


GİRMEDİK İŞYERİ, SIKMADIK EL BIRAKMADI
Daha sonra ilçe merkezine geçen MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, tüm cadde ve sokakları gezdi. İşyerlerini tek tek gezen Kayrıcı, hem hal-hatır sordu, hem sorunlarını dileyip taleplerini aldı, hem de seçimlerde destek istedi. Kayrıcı’ya Alaca esnafının ve sokaklarda karşılaştığı vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü.

Anahtar Kelimeler:
AlacaVahit Kayrıcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.