Kadrosuz usta öğretici alınacak
banner135

Müracaatların 01-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi.  Başvuru belgeleri ile e-yaygın(https://e-yaygih.meb.gov.tr) sistemi üzerinden e-devlet şifresi ile bizzat yapılacak. 
Müracaatların online yapılacağı bu sebeple kuruma şahsen başvuruların kabul edilmeyeceği bildirildi. Başvuru sürecinde iş ve işlemlerden başvuru yapan kişiler sorumlu olacak kurumun bir sorumluluğu bulunmayacak. Başvuru sürecinde herhangi bir evrak teslimi kuruma yapılmayacak ancak görev verildiği takdirde bütün evraklar eksiksiz kuruma teslim edilecek. Başvuruların komisyon tarafından değerlendirilerek onaylanması 01-15 Eylül 2023, itiraz süreci 18-20 Eylül 2023 itirazların değerlendirilmesi 21-22 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 
Sıralamanın ilanı 25-26 Eylül 2023, gerekli olurların alınması 27-29 Eylül 2023, kursların başlama tarihi ise 2 Ekim 2023 olarak açıklandı. 
 

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
AlacaUsta öğretici Kursu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.