İYC Alaca Şube Başkanı Yahya Çiçek, güven tazeledi
banner135

İlim Yayma Cemiyeti Alaca Şube Başkanı Yahya Çiçek, konuşmasında amaçlarının ülkenin kalkınmasına yararlı ilmi ve ahlaki bilgileri yaymak, milli ve manevi kültürel değerleri benimseyen bir toplum yetişmesine katkı sağlayacak eğitim ve kültür faaliyetlerinde bulunmak olduğunu ve bu doğrultuda çalışmalar yapmak olduğunu kaydetti. 
Yahya Çiçek, “İlim Yayma Cemiyetimizin ana gayesi vatana, millete hizmet edebilecek faydalı olabilecek topluma katkı sağlayacak aydınlık nesillerin yetişmesidir. Bizler buradaki çalışmalarımız tamamen gönüllülük ve fedakarlık esasıyla yapmaktayız. Çalışmalarımızda bizlere destek veren, yanımızda olan herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz ”dedi.
İlim Yayma Cemiyeti Alaca Şubesi yönetimi şu isimlerden oluştu: Yahya Çiçek, Adem Demir, Mücahit Gürsoy, Bedrettin Müezzinoğlu, Osman Solmaz, Erdal Demiran ve Mücahit Akmaz”

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.