İsmail Ataç: Had bildirme sırası milletimizde
banner135

Ataç, “Bu yüce Türk milleti yüzyıllardır olduğu gibi yine sadece cephede savaş vermiyor; içerde ki kanı bozuk, ahlak yoksunu, parayı kendilerine ilah etmiş haysiyetsizlerle de mücadele etmeye devam ediyor” dedi. 
Şu anda tam da yerli esnafa sahip çıkma zamanı olduğunu dile getiren Ataç, “Bu marketler kazandığı parayla ne ilçemize ne de ülkemize çivi bile çakmamaktadırlar. Gelin hep birlikte yerli esnafımızın yanında olalım. Biz bakkalıyla, manavıyla, fırınıyla, kasabıyla birlikte büyük bir ilçeyiz” dedi. 
Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç’ın konuya ilişkin açıklaması ise şöyle:
“Geçtiğimiz günlerde canavar zincir marketlerden biri olan BİM’in yönetim kurulundan bir şahısın yaptığı açıklamayla; Bu millete, Bu milletin seçmiş olduğu liderlere fütursuzca hakaret etme, parmak sallama densizliğini göstermiş, olmayan şerefiyle had bildirmeye kalkmıştır. 
Şimdi had bildirme sırası bizdedir. Bu millet size nasıl milyarlar yedirdiyse geri almasını da bilir. Bakın arkadaşlar ilçemizde de faydasından çok zararı olan bu zincir marketlerden alışveriş yapmayı acilen bırakmamız gerekmektedir. Tam da yerli esnafımıza sahip çıkmamız gereken zamandayız. Bu marketler kazandığı parayla ne ilçemize ne de ülkemize çivi bile çakmamaktadırlar. 
Gelin hep birlikte yerli esnafımızın yanında olalım. Biz bakkalıyla, manavıyla, fırınıyla, kasabıyla birlikte büyük bir ilçeyiz. Bu devlet her sıkıştığında arkadaşından çekinmeden vuran ve sadece ceplerini düşünen bu haram saltanatın sahibi zincir marketlere ne esnafımızı ne de cebimizde ki helal paramızı yem etmeyelim.” 

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
Alacaİsmail Ataç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.