Güzellik salonları denetlendi
banner135

Hanımların estetik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan güzellik salonları olarak nitelendirilen işletmelerin İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün tıbbi atık ve piyasa gözetimi biriminden de destek alarak denetlediklerini belirten Alaca Belediyesi Zabıta Müdürü Nureddin Arslan, "Sağlık ihmale gelmez, vatandaşlarımızın sağlığı da en az kendi sağlığımız kadar önemlidir" dedi.
İnsana doğrudan sunulan hizmetlerin zarar verme ihtimallerini ortadan kaldırabilmek için denetimleri sıkı tuttuklarını vurgulayan Arslan, "Zabıta, Müdürlüğümüz ekipleri ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüze bağlı doktorlarımız da denetlemeye katıldı. 
Estetik ihtiyaçları karşılamak amacıyla kurulan güzellik salonlarının fiziki alt yapısı, işlemleri, bulunması gereken asgari ekip ve ekipmanları, çalışan personelin yeterlilik belgelerinin bulunup bulunmadığı, bulaşıcı hastalık yönünden gerekli kontrollerinin yapılıp yapılmadığını denetledik” dedi. 
Arslan, denetimlerin periyodik olarak devam edeceğini belirterek, “Doktor yetkisinde olan mezoterapi, akupunktur, lipo elektro gibi her türlü işlemlerin de uygulanıp uygulanmadığını kontrol ettik." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
AlacaGüzellik Salonları
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.