Günser Şirin’den Arslan Gür’e hayırlı olsun ziyareti
banner135

Alaca TSO Başkanı Şirin, Genel Sekreter V. Mustafa Tunç ile birlikte Alaca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Gür ve Yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.
Konuşmasında Başkan Şirin , “Hepimizin hedefi tek. Hepimizin bu görevlere talip olmasındaki ortak amaç Alaca’ya hizmettir. Bu toprağın insanları olarak bulunduğumuz pozisyon ne olursa olsun ilçemizin yükselmesi için gayret etmek bir borçtur. Hep birlikte inşallah Alaca’nın gücünü birliğini göstermeliyiz. Birlik ve beraberliğimizin sürekliliğini, işbirliğimizin artarak devam etmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Alaca Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Gür ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Alaca Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak çalışma ve projelerde yer almaktan, birlikte üretip hizmet etmekten memnuniyet duyacaklarını dile getirdi. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.