Günser Şirin: Yeni yıl daha güzel yarınların başlangıcı olsun
banner135

“Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağımız 2023’te ülkemizin büyük bir atılım yapacağına inanıyorum. 2023 yılından umutluyum” diyen Şirin, açıklamasında şunları söyledi: 
“2022, küresel gelişmelerin Türkiye’ye yansımaları dolayısıyla zor bir yıl oldu. 
İşletmelerimiz, üretimi ve istihdamı korumak ve geliştirmek için var güçleri ile çalıştı. Yaşadığımız sıkıntıların üstesinden gelmeyi bildik. Bütün zorluklarıyla 2022 yılını geride bırakıyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağımız 2023’te ülkemizin büyük bir atılım yapacağına inanıyorum. 2023 yılından umutluyum.  2023 yılının ülkemize, ilçemize, milletimize, tüm insanlığa ve üyelerimize sağlık, barış, huzur, mutluluk ve refah getirmesini, yeni yılın daha güzel yarınların başlangıcı olmasını temenni ediyorum.” 

Anahtar Kelimeler:
Günser ŞirinAlaca Tso
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.