Gençkurt: ‘Kuran-ı Kerim’in yakılmasını şiddetle kınıyorum’
banner135

“İsveç’te yapılan hadsiz ve alçakça yapılan saldırıyı kınıyoruz. İslam dinimizin kutsal kitabı Kuranı kerimi yakanların tüm İsveç makamlarını lanetliyorum ve şiddetle kınıyorum” diyen Gençkurt, “Bu aşağılık saldırı en etkili bir şekilde kanunlar ölçüsünde cezalandırılmalıdır. Demokrat Parti Afyonkarahisar milletvekilimiz Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal'ın ifade ettiği gibi bu konunun takipçisi olacağız ve cezalandırmak için her türlü çabalayacağız. Biz Türk milleti olarak kutsal değerlerimize candan öte saygılıyız
Kitabımız, bayrağımız ve milli marşımız bizim için namustur. Diğer İslam ülkeleri gibi duyarsız değildir devletimiz, bu konuda da gereğini yapar, yapacaktır” dedi.

(Arap Kurt)

Anahtar Kelimeler:
AlacaIsmail Gençkurt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.