Gençkurt: Cumhuriyetimizin 99’uncu yıl dönümü kutlu olsun
banner135

Gençkurt, “Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye'de ve Kuzey Kıbrıs'ta kutlanan bir millî bayramdır. 1925’te bir yasa ile milli bayram olarak kutlamaya başlanmıştır” diyerek, açıklamasında şunları söyledi:
“Cumhuriyet ile birlikte ülkemizde bir çığır açılmıştır. 29 Ekim savaşlar ve her türlü badirelerle boğuşmuş İstikbal umudunu yitirmiş istiklali tehlikeye girmiş bir milletin istikbalini tayin etmek ve istiklaline erişmek için verdiği mücadelenin mükâfatıdır. Cumhuriyet Bayramımızı kutluyor bizlere bu eşsiz mirası bırakan Cumhuriyet kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını rahmet ve saygıyla anıyorum hepsinden yüce Allah’tan razı olsun.” (Arap Kurt)

Anahtar Kelimeler:
AlacaIsmail Gençkurt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.