Gazipaşa Köyü'nde çifte bayram
banner135

Gazipaşa Köyü muhtarlığı ve köy konağının bulunduğu binadaki gerçekleştirilen yemeğe, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Arslan, Şerif Arslan, Eymir (sorgun) Belediye Başkanı Çetin Mertoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Başkanı Ağah Karapıçak, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun ve yönetimi, Ülkü Ocakları Başkanı İsa Duru ve yönetimi, Alaca kaymakamlığı ve müftülük personeli, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi il genel meclisi ve belediye meclis üyelerinin yanı sıra köy muhtarı ve vatandaşlar katıldı.
Gazipaşa Köyü Muhtarı Muttalip Gül ve Dernek Başkanı Kasım Aykaç'ın samimi ve sıcak karşılamasıyla gerçekleşen mevlid yemeğine katılanlara teşekkür edildi.
Gazipaşa Köyü Muhtarı Muttalip Gül, gazetemize yaptığı açıklamada, "Amacımız dışarıda bulunan köylülerimizin köy ile bağını koparmamak, köyümüzü huzurlu mutlu, dostluk ve kardeşlik düsturu ile yaşanılabilir bir belde haline getirmek için çalışıyoruz. Bu yılın bol yağışlı geçmesi morallerimizi düzeltti. Ülkemizde, ilimizde, ilçemizde ve köyümüzde yaşayanlara esenlikler diliyorum. Gazipaşa Köyü Derneği ve köy halkından büyük destek alıyoruz kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

(Özel Haber-Arap Kurt)

Anahtar Kelimeler:
çorumAlacaGazipaşa öyü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.