Merhum Gazi Tokgöz’ün eşi CHP Alaca İlçe Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Tokgöz ve çocukları tarafından Gazi Tokgöz’ün vefatının birinci yılı dolayısıyla yıl yemeği düzenlendi.Yıl yemeğine CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız ile birlikte CHP Çorum İl Başkanı Dinçer Solmaz, CHP Alaca İlçe Başkanı Adem Şahin, CHP Sungurlu İlçe Başkanı Akif Batak, CHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Veli Uysal, Belediye Meclis Üyesi Erkan Özbal, CHP önceki dönem Çorum Merkez İlçe Başkanlarından Utku Ulaş Taşar ile birlikte partili yöneticiler katıldı.

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, CHP’ye büyük emekler veren ve CHP Alaca İlçe Başkanlığı görevini onurla yürüten yol arkadaşları merhum Gazi Tokgöz’ü, vefatının birinci yılında bir kez daha sevgi ve saygıyla andıklarını belirterek, “Gazi Tokgöz’ün mücadele dolu yaşamı ve partimize kattığı değerler hafızamızda daima yaşayacaktır. Kendisini rahmetle anıyor; ailesine, sevenlerine ve CHP’li ailemize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.
CHP Alaca İlçe Başkanı Adem Şahin ise İlçe Örgütüne verdiği hizmetlerden dolayı merhum Gazi Tokgöz’ü şükran ve minnetle anarak, “Gazi başkanımızın mekanı cennet olsun. CHP Alaca İlçe Örgütü olarak, aldığımız bayrağı iktidara taşımak için durmadan yorulmadan çalışacağımıza bir kez daha söz veriyorum’ şeklinde açıklamada bulundu.





