Erkek kuaförlerinin uyması gereken kurallar belirlendi
banner135

Ataç, erkek kuaförlerinin yaz ve kış ayı çalışma saatleri ile uyması gereken diğer kuralların tekrar gözden geçirilerek belirlendiğini dile getirerek, bu kurallara uymayanlara ise cezai işlemler uygulanacağını ifade etti. 
Akaç, alınan kararları şu şekilde sıraladı: 
"Her yeni yıl için yaz ayı açılış kapanış saat uygulaması 01.05.2022 tarihinden itibaren açılış 08.00-kapanış ise 21.30 oldu. Her yeni yıl için kış ayı açılış kapanış saat uygulaması 01.10.2022 tarihinde uygulanmaya başlayacak ve saatler açılış saat 08.00 kapanış ise 20.00 olacak. Pazar günleri gün boyu iş yerleri kapalı olacak. 
Her usta damak tıraşı için watsapp grubuna bilgi verecek. Her işletme dükkanının kapısına açılış kapanış saati asacak. 
Kurallara uymayan işletme için 2 bin TL cezai işlem uygulanacak, aşnı kural hatasını ikinci kez yapan işletme 4 bin TL cezai işleme maruz kalır. Odanın vermiş olduğu tarifeye her işlekle kesinlikle uymak zorundadır. Ramazan ayı içinde iftar sonrası bayrama 1 hafta kalana kadar iş yerleri açılmayacak son 1 hafta serbest olacak."


 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.