Denizhan Y.İ.B.O ’dan Dt. Yurdakul’a anlamlı ziyaret
banner135

Denizhan Y.İ.B.O. idarecileri mezun öğrencilerinden önce Alaca Devlet Hastanesi'nde daha sonra Çorum Devlet Hastanesi'nde görev yaptıktan sonra Alaca'ya gelerek Alaca Yozgat yolunda açtığı özel klinikte Dt. Diş Doktoru Deniz Yurdakul’u ziyaret ettiler.

Denizhan Y.İ.B.O Müdürü Emrah İşcen ve arkadaşları hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Okul Müdürü Emrah İşcen, "Çok güzel nezih son teknoloji ile açmış olduğu yazıhanesinde doktorumuza hayırlı işler diliyoruz. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizi böyle güzel yerlerde vatanına milletine ailesine faydalı birer fert olmalarını görmekten büyük onur duyuyoruz. Allah hayırlı çalışmalar nasip etsin “ dedi .

Diş Doktoru Deniz Yurdakul ise “İlkokulu, ortaokulu okuduğum daha sonra bizleri sürekli takip eden unutmayan güçlü bağlarla iletişimlerimizi koparmayan Denizhan Y.B.O'nun Müdürü Emrah İşcen ve değerli öğretmenlerime bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.