Cumhuriyetimizin 100. Yılında “İlk Türk Kazısı Alaca Höyük Ören Yeri” etkinlikleri yapılacak
banner135

Bu kapsamda, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun organizasyonunda; 27 Ekim Cuma günü saat 10.00’da Boğazkale-Hattuşa Ören Yeri’nden startı verilecek ve Alaca Höyük Ören Yeri’nde tamamlanacak.

 “100. Yılda Boğazkale-Hattuşa-Alaca Höyük Bisiklet Yarışları”, saat 10.00’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce “Cumhuriyet Kupası Satranç Yarışması” ve, saat 11.00’de “Geleneksel Okçuluk Yarışması” ile saat 14.30’da Hitit Üniversitesi Müzik Bölümü Çoksesli Korosu Konseri ile 15.30’da İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Hitit Üniversitesi tarafından “23-24 Ekim’de gerçekleştirilen Foto Safari etkinliğinde çekilen fotoğraflardan oluşan “Fotoğraf Sergisi” düzenlenecek.   

Cumhuriyetimizin 100. Yılı nedeniyle düzenlenen yarışmaların finali ve ödül töreni saat 14.00’te Çorum Valiliği himayesinde Alaca Kaymakamlığı ve Alaca Belediyesi’nin destekleri ile İlk Türk Kazı Alanı Alaca Höyük Ören Yeri’nde gerçekleştirilecek. Dereceye girenlere madalya ve çeşitli hediyeler verilecek.

Yapılan açıklamada programa destek verenlere teşekkür edilerek tüm Çorum halkı Cumhuriyet’in 100. Yılında etkinliklere davet edildi.

Arap Kurt

Anahtar Kelimeler:
Çorum Valiliği
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.