Cumhuriyet Meydanı’nda bayram coşkusu!
banner135

Alaca Kaymakamlığı ile Alaca Belediye Başkanlığı tarafından, Ramazan Bayramı dolayısıyla ortak bayramlaşma programı düzenlendi. Ramazan Bayramının birinci günü olan 30 Mart Pazar günü saat 11.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşmaya katılım bir hayli yoğun oldu.

Programda Alaca Kaymakamı Engin Tok ve Belediye Başkanı Şerif Arslan; daire amirleri, il genel ve belediye meclisi üyeleri, sivil toplum kuruluşları,  siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlarla bayramlaştılar. Protokol üyeleri; Cumhuriyet Meydanı’ndaki bayramlaşmanın ardından Alaca Devlet Hastanesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile şehitlik ziyaretinde de bulundular. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.