Ziyaret programı kapsamında Başkan Arslan ve beraberindeki heyet, engelli araçlarına binerek engelli bireylerin günlük yaşamda karşılaştığı zorlukları bizzat deneyimledi.

Dernek üyeleri, engelli araçlarının kullanımındaki güçlükler, ulaşımda yaşanan sorunlar ve fiziki çevrede karşılaşılan engeller hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan Arslan, yapılan uygulamalı deneyim sonrası engelli bireylerin erişilebilirlik konusunda haklı taleplerine dikkat çekerek, belediye olarak bu alandaki çalışmaları hızlandıracaklarını belirtti.

Ziyarette, engelli bireylerin sosyal hayata katılımının güçlendirilmesi ve yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik projeler de ele alındı. Arslan, engelli vatandaşların ihtiyaçlarına çözüm üretmenin ve onların yanında olmanın belediyenin en temel sorumluluklarından biri olduğunu vurguladı.

Dernek Başkanı Ahmet Görür ve üyeleri, Başkan Arslan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, belediyenin engelli vatandaşlara yönelik çalışmalarda gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür etti.






Harikasınız benim çalışkan şerif başkanım saygılarımla