Çorum Ticaret Borsası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret
banner135

Ziyarete Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Şahan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Alıcı, Yönetim Kurulu Üyesi Sadettin Ünlü ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Eserkatıldı.

Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Üyelerimizin bizim yaptığımız çalışmaları başarılı bulmaları sonucu gayet net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Biz bundan dolayı üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu konuda bize yeniden güven tazelediler. Bundan sonraki çalışma süremizde daha gayretli olacağız.

Sayın Hisarcıklıoğlu’nun nazik daveti ile geldik. Yaptığımız her görüşmede, toplantıda olumlu sinyaller alıyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. İyi bir Başkanımızın olduğuna inanıyorum. İnşallah bu sürecin devam edeceğine bütün kalbimle inanıyorum. Genel Kurul’da Sayın Başkanımız Hisarcıklıoğlu’na tüm varlığımızla, gücümüzle destek olacağız. Biz kendisine inanıyoruz ve gurur duyuyoruz” dedi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.