Cengiz Atlas, Alaca’da ziyaretlerde bulundu
banner135

Milletvekili Aday Adayı Cengiz Atlas, ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Parti çalışmalarını ve adaylık sürecini değerlendiren Atlas, sorun ve talepler hakkında bilgi aldı.
İLÇELERDE YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDI
Geçmiş dönemlerde de il başkanı olarak görev yapan Cengiz Atlas, ilçelerde yoğun ilgiyle karşılandı.
Atlas ve beraberindeki partililer; Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Alaca İlçe Başkanı İsmail Çimen, Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik, Osmancık İlçe Başkanı Sadık Eker, Boğazkale İlçe Başkanı Mehmet Kurtcu, Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan, Dodurga İlçe Başkanı Mustafa Biçer, Laçin İlçe Başkanı Uğur Türkmen, Oğuzlar İlçe Başkanı Süleyman Şenol’u ziyaret etti.
SANDIĞA SAHİP ÇIKALIM
İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile değerlendirmeler yapan Atlas, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinin öneminden bahsederek, “Yüz yılın tarihi seçimleri geleceğimiz için büyük önem taşıyor. Bu seçimler halkımızın, ülkemizin, gelecek nesillerimizin kaderini belirleyecek. Hep birlikte mücadele ederek ülkemizi, şehrimizi huzur ve refaha, aydınlık günlere kavuşturacağız” dedi.
Atlas, 14 Mayıs seçimlerinde sandığa, demokrasiye sahip çıkılmasını istedi. Milletvekili Aday Adayı Cengiz Atlas, sıcak ilgileri nedeniyle tüm ilçe başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti, çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Anahtar Kelimeler:
AlacaCengiz Atlas
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.