Belediye ekipleri, ilçe genelinde hummalı çalışmalarını sürdürüyor
banner135

Bir taraftan temizlik ve bakım çalışmalarını sürdüren ekipler, diğer taraftan alt yapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. 


AĞAÇ BUDAMA ÇALIŞMALARI
Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, sahada yapılan çalışmalarını tek tek inceledi. İlk olarak parklarda yapılan temizlik ve ağaç budama çalışmalarını inceleyen Başkan Yardımcısı Arslan, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.


ÖZHAN VE YILDIZHAN 
MAHALLESİNDE KİLİTTAŞI 
ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Başkan Yardımcısı Arslan, Özhan Mahallesi’nde ve Yıldızhan Mahallesi’nde yapılan kilittaşı çalışmalarını da yerinde inceledi. Buradaki çalışmaları biran önce bitirmeyi amaçladıklarını ifade eden Arslan, eksik kalan bölgeleri hızlı bir şekilde dönem içinde bitirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. 


EKİN PAZARI ÇEVRESİNDE TEMİZLİK
Belediye ekipleri özellikle hasat döneminde oldukça yoğun olan ekin pazarı çevresinde temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Anahtar Kelimeler:
Alaca Belediyesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.