Beklenen kar yağışı geldi: Alaca beyaza büründü
banner135

Yurt genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk hava Alaca’da da etkisini göstermeye başladı. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı aralıksız devam etti. Beyaz örtüyle kaplanan Alaca ayrı bir güzelliğe büründü.
Alaca Belediyesi ekipleri de kent merkezinde kar yağışının görülmeye başladığı ilk andan itibaren çalışmalarına başladı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için sahada görev başında olan Alaca Belediyesi karla mücadele ekipleri tuzlama ve kar kürüme çalışmaları için 24 saat görev başında bekliyor. 

Ekipler tuzlama çalışmalarını sürdürdü

Alaca Belediyesi, yağan kar yağışının ardından ilçe genelinde tuzlama ve temizlik çalışmalarını sürdürdü. Özellikle ana caddelerde tuzlama çalışmalarını sürdüren ekipler, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda da kar temizliği ve tuzlama çalışmalarını gün boyu sürdürdü. 

Anahtar Kelimeler:
AlacaKar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.