‘Arıcılarımız bu altın fırsatı değerlendirmeli’
banner135

Tamamen geri ödemesiz olan bu programın üretimin geliştirilmesinde ciddi katkı ve bir fırsat olduğunun altını çizen Erdal Odabaş, “Son yıllardaki ekonomik dalgalanmalar makine ekipman fiyatlarını astronomik fiyatlara taşımış, arıcılarımız makine ekipman alamaz olmuştur. Şimdi böyle fırsatın önümüze gelmiş olması olumlu bir gelişmedir” dedi. 
Erdal Odabaş, arıcıların faydalanacağı Makine ekipman listesi hakkında şu bilgileri paylaştı:
“Her türlü bal süzme makineleri
Bal Dinlendirme Tankları
Bal Tenekesi Isıtma Havuzları
Çok Fonksiyonlu Bal Tankları
Polen Kurutma Fırınları
Sır Alma Tezgahları
Müracaatlar Merkez ilçelerde İl Tarım Müdürlüğü Kırsal Kalkınma şube müdürlüğüne, ilçelerde ise İlçe Kırsal Kalkınma şube müdürlüklerine yapılacaktır. 
Son müracaat tarihi 20 Ocak 20223 ‘dür. Arıcılarımız henüz vakit var mülahazası ile müracaatlarını ertelememelidir.  İş ve işlemler sırasında ihtimal dışı yaşanacak olumsuzluklar fırsatı kaçırma gibi istenmedik bir netice ile karşı karşıya bırakabilir. Henüz vakit varken arıcılarımızın müracaatlarını yapmaları yerinde olacaktır.” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.