'Annelerin hakkı ödenmez'
banner135

"Cennet Anaların Ayakları Altındadır" diyen Gençkurt, annelerin hakkının hiçbir zaman ödenemeyeceğini söyledi.
Gençkurt'un Anneler Günü mesajı şöyle:
"Mayıs ayının belki de en önemli günü kuşkusuz Anneler Günü'dür. Sabit bir tarihi olmamakla birlikte, tüm dünya ile her yıl Mayıs'ın 2. haftası olan pazar günü kutlanmaktadır.
Annemize ve ailemizdeki anne olan yakınlarımıza sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade edebilmek için bir şanstır bu özel gün.
En güvenli sığınak, fırtınaların atlatılmasını sağlayan değerli bir liman, gökte bir ışık, parlak bir yıldız, yoklukta bir düş, tutunduğun bir dal, gözleri ile değil kalbi ile bakan, karşılıksız sevgi ve fedakarlığın tek simgesi; ANALARIMIZ.

"ANA HAKKI ÖDENMEZ"

Anne bir sanatçıdır, en güzel eseri de yavrusudur.
Doğu,Batı ve Güney cephelerinde ve cephe arkasında düşmanla mücadele eden, Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasında ,hem de Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atılmasında çok büyük katkıları olan ANALARIMIZ,ANADOLU KADINLARIMIZ
Bir Gün Değil, Her Gününüz Kutlu Olsun...

(Arap Kurt)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.