Alaca’ya ilk ve tek Çörekotu Eleme Tesisi kuruldu
banner135

Gürsoylar Tohum Eleme Tesisi son teknoloji çörekotu eleme makinasıyla çiftçilerin hizmetinde.
2014 yılından itibaren hizmete giren ve her yıl gelişen teknolojiyle kendisini yenileyen çiftçilere en kaliteli tohumu verme noktasında kendisini hedefleyen Gürsoylar Tarım, bu yıl da son teknoloji çörekotu eleme makinasıyla Alacalı çiftçileri buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor.


Gürsoylar Tohum Eleme; sertifikalı buğday, arpa –tiritikal –nohut-ve bakliyat eleme sertifikasına sahip bir işletme olarak tüm çiftçilere bereketli hasatlar diledi.
Gürsoylar Tarım Tohum Eleme Tesisi, kaliteli tohum kullanımı ile çiftçilerin daha çok kazanacağını kalite ve güvenin adresinin de Gürsoylar Tarım Tohum Eleme Tesisi olduğunu belirterek, randevu ve iletişim için: tel 0532 762 67 04- 0364 411 05 50 numaralarından kendilerine ulaşım sağlanabileceğinin altını çizdi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kağa uzun 2 yıl önce

Çörek otu sortex elemesi yapıyomusunuz ,eleme kg ücreti kaç tl