Alacalılar bayramda Veli Çayırı’nı tercih etti
banner135

Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilini fırsat bilerek farklı il ve ilçelerden memleketleri olan Alaca’ya gelen vatandaşlar Veli Çayırı Mesire Alınanda bir arada olmanın ve piknik yapmanın keyfini çıkarttılar.
Doğal güzelliği ile de dikkat çeken Veli Çayırı Piknik Alanında çocuklarda hem hayvanat bahçesindeki hayvanları gözlemledi, hem de geniş mesire alanında arkadaşları ile bir araya gelerek çeşitli oyunlar oynamanın tadını çıkarttı.


Doğal güzelliği ile ağaçların arasında yer alan temiz havası ve yemyeşil çayırı ile vatandaşların ilgi odağı olan Veli Çayırına bu bayramda yoğun ilgi gösterildi.
Alaca’da ailecek piknik yapılabilecek bir alan olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden vatandaşlar, zaman zaman iş stresinden uzaklaşarak, burada piknik keyfi yaptıklarını bayramlarda da şehir dışından gelen misafirlerini bu nezih ve geniş piknik alanında ağırlamanın birlik ve beraberlik içerisinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.
Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu da piknik alanından paylaşım yaparak, “Bu yılda siz değerli hemşehrilerimize ve misafirlerimize hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Veli ÇayırıAlaca
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.