Alaca’da Öğretmenler Günü kutlandı
banner135

Alaca Belediyesi’nin katkılarıyla Şehit Mehmet Kocakaya Fen Lisesi ve Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü programı düzenlendi.


Programa Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Bursa AK Parti Milletvekili hemşehrimiz Vildan Yılmaz Gürel, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğretmenler katıldı.


Program günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şehit öğretmenler anısına hazırlanan video gösterimi, aday öğretmenlerin yemin töreni ve müzik dinletisi ile sona erdi.


ŞEHİT ÖĞRETMEN EŞİ VE GAZİNİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI
Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ve Daire Amirleri 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle 1994 yılında Mardin ili Midyat ilçesinde görev yapmakta iken şehit olan Öğretmen Emir Topal'ın eşi Yıldız Topal ile 15 Temmuz Gazisi Öğretmen Mustafa Çağır’ı ziyaret ederek, Öğretmenler Günü kutlandı.


ATLETİZM YARIŞMASI DÜZENLENDİ
Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşların katılımı ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce ilçe stadyumunda 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına düzenlenen Atletizm Yarışmasında dereceye giren sporcular madalya ile ödüllendirildi.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
Alacaöğretmenler Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.