Alaca’da 23 Nisan coşkusu yaşandı
banner135

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda günün anlam ve önemine binaen ilkokul öğrencilerinin yapmış oldukları resimlerin sergisinin açılışı ile başladı.


Cumhuriyet İlkokulu, Hüseyin Gazi ilkokulu ve Mehmet Akif Ersoy ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları etkinlikler Kaymakam Hicabi Aytemür, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Cumhuriyet Savcısı İsmail Dilekçi, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Öte yandan minik çocuklar gösterilerin ardından Türk Bayrağı ve asrın felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş Depremi için “Geçmiş olsun Türkiye 06.02.2023” yazılı pankart açarak, deprem felaketini unutmadıklarını bir kez daha gösterdiler.

Anahtar Kelimeler:
Alaca23 Nisan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.