Alaca TSO’nun çalışmalarını istişare ettiler
banner135

Ziyarette Alaca TSO Yönetim Kurulu Başkanı Günser Şirin ve meclis kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Şaltu ve beraberindekiler çalışmalarında kendilerine başarılar dilediler. Gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu; mevcut dönem başkanlığı döneminde yapılan hizmetler hakkında oda meclisine bilgi verdi.

AK Parti Alaca Belediye Başkanı Adayı olarak tekrar seçildiğini ifade ederek adaylık süreci, seçim çalışmaları, kapsamında gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler ve planlanan yönetim anlayışı ile ilgili bilgi verdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Günser Şirin de; üyelerden ve girişimcilerden gelen talepler doğrultusunda Alaca TSO olarak üzerinde çalışmış oldukları ve her platformda dile getirdikleri talepleri ve beklentileri sundular. Özellikle Organize sanayi bölgesi hakkındaki üyelerden ve girişimcilerden yoğun bir talep olduğuna vurgu yaptılar.
Alaca TSO olarak, AK Parti Alaca Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Şaltu’ya ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.