Alaca'daki internet kafeler denetlendi
banner135

Yapılan denetlemelerde işletmelerin hizmet verdikleri bilgisayarlarda pornografik içeriklerin bulunup bulunmadığı girilmesi yasak olan sitelere karşı internet filtresinin kullanılıp kullanılmadığı incelendi.
Kimlik kontrollerinin de yapıldığı uygulamada yaşı küçük çocukların yanlarında velisi olmadan ve kimliği olmayan şahıslarında alınmaması yönünde işletme sahipleri uyarıldı. Ayrıca işletmelerde kapalı alanda tütün mamullerinin kullanılıp kullanılmadığı da denetlendi.
Maliye personelleri işletmeleri vergi yönünden Zabıta Personeli İşyeri Ruhsatlarını denetlerken İlçe Tarım ekipleri ise gıda maddeleri üzerinde incelemeler yaptı. Yapılan denetimlerin sık sık tekrarlanacağı usulsüzlük bulunan işletmelere yüksek miktarlarda ceza yazılacağı öğrenildi. 

Arap Kurt

Anahtar Kelimeler:
AlacaInternet Kafeler
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.