Alaca'da yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi
banner135

Alaca Belediyesi yeni dönemin ilk toplantısını Belediye Başkanı Şerif Arslan başkanlığında yeni meclis üyeleri ile yaptı. Toplantıda Alaca ile ilgili yapılacak olan çalışmalar ele alınarak, çeşitli kararlar verildi.  Toplantının öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şerif Arslan, yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptıklarını dile getirerek, hayırlı uğurlu olmasını diledi. Nisan ayı olağan meclis toplantısını saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Belediye Başkanı Şerif Arslan'ın açılış konuşması ile başladı.Gerçekleşen Toplantıda seçimle komisyon üyeleri belirlendi;
Belediye Başkan Yardımcısı: Oktay Yelkuvan 
Meclis Katibi: Halil Tonbul, Melike Çinkul
Meclis Başkan vekili: Necati Karakoç, Musa Karslı
Encümen üyesi: Oktay Yelkuvan,  Ziya Yağlı
Denetim komisyonu: Halil Tonbul, Melike Çinkul, Savaş Gür 
Plan ve Bütçe Komisyonu: Musa Karslı, Ellez Arslan, Şahin Daşlı
İmar komisyonu: Ziya Yağlı, Halil Tonbul, Mesut Arslan
Çorum Belediyeler Birliği: Ziya Yağlı
Tarihi Kentler Birliği: Necati Karakoç oy birliğiyle seçilmiş oldu.
Seçimlerin ardından Belediye Başkanı Şerif Arslan başkanlığında yeni meclis üyeleri ile toplantıya geçilirken Alaca ile ilgili yapılacak olan çalışmalar ele alınarak çeşitli kararlar alındı. Toplantının öncesinde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şerif Arslan, yeni dönemin ilk meclis toplantısını yaptıklarını dile getirerek, Alacamıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum " dedi.
 

Erkan Karaca

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.