Alaca'da bir ilki hayata geçirdiler
banner135

İşletmeciliğini Muammer Lafçı'nın yaptığı Eser Tur, son model araçları ve deneyimli şoförleri ile Türkiye’nin her yerine turlar düzenliyor.
Şehirlerarası hava limanı taşımacılığı yapan aynı zamanda gezi turları, gemi turları, yurtiçi, yurtdışı geziler, okul gezileri ve rehber hizmeti sunan Eser Tur, Alaca Çorum Caddesi, PTT karşısı No:1’de hizmete girdi.
İşletme Sahibi Muammer Lafçı, Türkiye’nin her yerine turlar düzenlediklerini, turlara katılmak isteyenlerin kendilerine 0539 215 02 00 numaralı telefondan ulaşabileceklerinin altını çizerek, Alaca’da bir ilki gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşadıklarını söyledi.
Lafçı, gezi turları, gemi turları, yurtiçi, yurtdışı geziler, okul gezileri ve rehber konusunda kendileri ile iletişime geçilmesi halinde tüm vatandaşlara yardımcı olabileceklerinin altını çizdi.

(Arap Kurt)

Anahtar Kelimeler:
AlacaEser Tur
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.