Alaca'da 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler dualarla anıldı
banner135

Alaca Belediyesi ve sivil toplum kuruluşlarının birlik ve beraberlik içerisinde düzenlediği program ile 6 Şubat depreminde hayatını kaybedenler için sabah namazında bir araya gelinerek dualar edildi.

6 Şubat 2023'te gerçekleşen bölgenin ve Ülkemizin yaşadığı en büyük doğal afetin üzerinden 1 yıl geçti. Devlet sivil toplum kuruluşları ile depremin yarasını sararken, Miraç Kandilinde vatandaşlar deprem şehitleri başta olmak üzere, ülke için şehadete varan tüm şehitlere, Müslüman coğrafyasında akan kan ve gözyaşının durması için dua etti. 06.02.2024 Salı günü sabah namazında Merkez Camiinde bir araya gelinerek, depremde hayatını kaybedenler dualarla anıldı. 

BELEDİYEDEN ÇORBA İKRAMI

Depremde hayatını kaybedenler için bir araya gelen Alacalılara sabah namazının ardından Alaca Belediyesi tarafından sıcak çorba ikramında bulunuldu. Belediye tarafından yapılan açıklamada “Yitirdiğimiz 53 bin 537 canımızın her birine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Bu vesileyle sabah namazının ardından cami cemaatine çorba ikramında bulunduk” denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.