Alaca'da 15 yıllık soruna neşter: Hoca Ahmet Yesevi Caddesi asfaltlanıyor!
banner135

Alaca’da uzun süredir zemininin bozuk olması nedeniyle vatandaşların şikayetine neden olan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde soğuk asfalt çalışması başlatıldı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri, asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte söz konusu yolda soğuk asfalt çalışmasına başladı. Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan, MHP Alaca İlçe Başkanı İsa Duru ile birlikte sürdürülen asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Arslan, burada yaptığı açıklamada Hoca Ahmet Yesevi Caddesinde soğuk asfalt çalışmalarına başladıklarını ifade ederek, “daha güvenli, konforlu ve modern bir ulaşım için ekiplerimiz sahada aralıksız çalışmaya devam ediyor. İlçemizi güzelleştirmeye, yollarımızı yenilemeye devam edeceğiz” dedi.

MHP Alaca İlçe Başkanı İsa Duru ise 15 yılı aşkın süredir bozuk olan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nin yapımına başlandığını vurgulayarak, verdikleri hizmetten dolayı Başkan Arslan ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti. 

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.