Alaca Belediyesi şehrin 4 ana caddesinde aydınlatma direklerini yeniledi
banner135

Çalışmalara hızlı bir şekilde başlayan ekipler, Zile Caddesi’nin aydınlatmalarını tamamladı. Vatandaşlar tarafından da büyük beğeni alan yeni aydınlatma direkleri hem gece hem de gündüz büyük ilgi görüyor. 

Dünya Bankası’ndan uzun vadeli fon sağlanan ve geçtiğimiz haftalarda İller Bankası yetkililerinin katılımı ile ihalesi yapılan şehir içi led aydınlatma lambalarının Zile Caddesi kısmı tamamlandı. 

Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Alaca’nın 4 ana caddesi olan Çorum Caddesi, Zile Caddesi, Yozgat Caddesi ve Ankara Caddesi’ne 171 led aydınlatmanın monte edileceğini ifade etti. Led aydınlatmalarının Dünya Bankası üzerinden uzun vade ve düşük faizle fonlandığını ifade eden Başkan Şaltu, toplam keşif bedelinin 11 Milyon 565 bin 242 TL (Onbir Milyon Beş Yüz Altmış Beş Bin İkiyüz Kırk İki Türk Lirası) olduğunu açıkladı. Alaca için çalışmaya ve proje üretmeye devam edeceklerini ve aktaran Başkan Şaltu, yeni led aydınlatmalarının ilçemize hayırlı olmasını diledi. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.