Alaca Avcılar Derneğini ziyaret ettiler
banner135

Ziyaretçiler Alaca Avcılar Derneği Başkanı Hakan Duygun ve dernek yöneticileri ile bir süre görüştüler. Gösterilen ilgiden ve yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını belirten Doğa Koruma ve Milli Parklar 11. Bölge Müdürlüğü Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Ertan Kutuban; “Samsun, Tokat, Amasya ve Çorum Av Koruma ekipleri ile birlikte Alaca sınırlarındaki Av bölgelerinde denetlemeler yaptık. Bu denetmelerin ardından çalışmalarınızı gördük ve teşekkürlerimizi sunuyorum.
Kaçak avcılara gerekli yaptırımların ve cezai işlemlerin yapılması bizleri oldukça sevindirdi. Bu anlamda bütün ekibimizle beraber doğayı ve av dengesini korumak için çabalıyoruz ve bunun bozulmaması için birlikte denetimlere devam edeceğiz.” diyerek teşekkürlerini belirtti.
Alaca Avcılar Derneği Başkanı Hakan Duygun ise, "Birlikte ve beraberce hizmetlerimizi her anlamda başarıyla yürütme gayretindeyiz. Bu ziyaretiniz bizleri oldukça memnun etmiştir. Tüm misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.