Afet bölgesine 22 tır yardım gönderdiler
banner135

Alaca Kaymakamlığı, Alaca Belediyesi, STK’lar, köy-mahalle muhtarları ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla yaşanan büyük afetin ardından Alaca’nın desteği devam ediyor. Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine depremin yaşandığı günden itibaren 22 tır yardımda bulunuldu.
Özellikle gıda, giyim, battaniye gibi acil ihtiyaçları gönderen Alaca, odun, kömür, soba gibi acil ihtiyaçları da olağan üstü bir çabayla hazırlayarak deprem bölgesine gönderdi. Gençlik Merkezi’ne toplanan yardımlar burada kurulan ekipler tarafından tırlara yüklenerek yola çıktı. Kaymakam Hicabi Aytemür ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, depremin ilk gününden itibaren yapılan yardım çalışmalarını sürekli takip etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.