4 yol modernizasyon projesi 2023 yılında uygulanacak
banner135

2023 yılı içerisinde 4 ana cadde de kaldırım ve yol çalışmalarıyla şehir ışıklandırmalarında güzelleştirme çalışması gerçekleştirecek. Bu kapsamda gerekli alt yapı çalışmalarına başlandı. Özellikle şehir girişinde yapılacak olan çalışmalarla Alaca, modern bir görünüme kavuşturulacak.
CADDE IŞIKLANDIRMALARI YENİLECEK
4 ana caddenin 1000 metre olan kısımları led ışıklarla güzel bir görünüme kavuşacak. Yapılacak bu projelerde Dünya Bankası’ndan da destek sağlanacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, 4 ana caddede yapılacak modernizasyon ile birlikte Alaca’nın daha güzel bir görüntüye kavuşacağını ifade etti. “Şehir girişi ve caddelerimiz yapacağımız projesi ile birlikte modern bir görünüme kavuşacak. Modernizasyon projemize 2023 yılı içerisinde başlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
AlacaModernizasyon Projesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.