2 bin kişiye sıcak yemek, 5 bin kişiye pide dağıtılıyor
banner135

Ramazan ayı dışında ihtiyaç sahibi 120 haneye günlük sıcak yemek ikramında bulunan Alaca Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereği olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarını yalnız bırakmıyor. Bu kapsamda günlük hazırlanan üç çeşit yemek hanelere ulaştırılıyor.
HAFTANIN 6 GÜNÜ SICAK YEMEK
Aşevinde özenle hazırlanan günlük 3 çeşit sıcak yemek, Pazar günleri hariç haftanın 6 günü ekipler tarafından vatandaşlarımızın kapılarına kadar bırakılıyor. İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayında ise 2000 kişilik ekstra yemek ve 5000 kişilik pide dağıtımı da gerçekleştiriliyor.


ADAK VE BAĞIŞLAR KABUL EDİLİYOR
Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, aşevinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Göreve geldikleri günden itibaren günlük olarak vatandaşlara sıcak yemek ikramına devam ettiklerini belirten Arslan, aynı zamanda adak ve bağışlarda bulunmak isteyen vatandaşların hayırlarının da kabul edildiğini ifade etti. Bunun dışındaki tüm masrafların belediye tarafından karşılandığına dikkat çeken Başkan Yardımcısı Arslan, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yaz kış demeden her zaman yanlarındayız” diye konuştu.
Bu hizmeti sunarken maddi durumu göz önünde bulundurulmaksızın kendilerinden talepte bulunan bütün vatandaşlara verdiklerini hatırlatan Arslan, ayrıca cenazesi bulunan vatandaşlara da ev hanesine yetecek kadar yemek gönderdiklerinin altını çizdi. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.