Üniversiteye hazırlanan öğrencilere kitap
banner135

İlçe Eğitim Müdürlüğü tarafından lise son sınıf öğrencilerine verilen takviye kursları ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulunan Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Şehit Netim Tuğaltay Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve idarecilerle bir araya geldi. 
Gerçekleştirilen kurslar ve öğrenciler hakkında çeşitli bilgiler alan Başkan Şaltu; “Her zaman öğrencilerimizin yanında ve destekçisi olduk, olmaya da devem edeceğiz. Eğitim camiamıza destek bizim için çok önemlidir. Bu anlamda emeği geçenleri tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencilerimizi de çalışmalarından dolayı kutluyorum. İnşallah hedefledikleri okulları kazanır, önce ailelerini sonrada ilçemizi başarılarıyla temsil ederler.” dedi. 
Başkan Şaltu; öğrencilere öğle yemeği ikramında bulunurken ardından da okuma kitabı hediye etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.