Selin Şahin’in adını taşıyacak okul ihaleye çıkıyor
banner135

Çorum’un Amaca İlçesi’ne yapılacak olan Sakarya İlkokulu’nun ismi ihalesinin ardından yapımının tamamlanması ile birlikte Selin Şahin’in adını taşıyacak. 

ABD ve Türkiye’de ticari işleri bulunan Türk-Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) Yönetim Kurulu üyesi ve ABD Çorumlular Derneği Başkanı Alacalı işadamı Üzeyir Şahin ve eşi Belma Şahin tarafından Çorum’un Alaca İlçesi’ne 16 derslikli yeni bir okul yapılması için protokol imzalanmıştı.

İmzalanan protokol ile yapılacak okulun isminin, ailenin kısa süre önce genç yaşta yakalandığı amansız hastalık sonucu kaybettiği biricik kızları Selin Şahin Ortaokulu olması kararlaştırıldı.

Okulun yapım işi için ihalesine son teklifler 3 Ocak 2024 saat 10.30’a kadar verilebilecek.  Zemin+ 3 Kattan oluşacak 16 Derslikli İlkokul Binası ve Çevre Tanzimi Yapım işi yer tesliminden itibaren 180 (YüzSeksen) takvim gününde tamamlanacak. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.