Muzaffer Dursun ve Zeki Dilmen’den Alaca Hüseyin Gazi İlkokuluna ziyaret
banner135

Yapılan ziyarette öğrencilere yapılan ikram yanında okul müdürü Recep Dinç ve öğretmenlerle sohbet edildi. Okul ve eğitim öğretim hakkında yapıları bilgilendirmeden sonra Emekli Öğretmen Muzaffer Dursun, "Sayın müdürüm ve öğretmenlerim mesleğinizin kıymetini bilin

Dünyanın en güzel mesleklerinden hırını İcra ediyorsunuz hepinizin emeğine teşekkürler ediyor, başarılar diliyorum" dedi. Alaca Şehitler ve Gaziler Derneği başkanı Zeki Dilmen "Sıcak karşılamanız ve ilginizden dolayı başta müdür bey olmak üzere hepinize teşekkür eder, Kaymakamlık karşısında bulunan dernek binamıza hepiniz çay içmeye davet ediyorum" dedi. Okul Müdürü Recep Dinç yapılan bu ziyaretten ve ikramdan dolayı teşekkürlerini bildirdi. 

Erkan Karaca

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.