LGS'de dereceye giren öğrencilere ödül
banner135

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç, öğretmenler ve velileri Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’yu makamında ziyaret etti.
Öğrencileri kapıda karşılayıp makamında ağırlayan Başkan Şaltu, öğrencilerle tek, tek ilgilenip başarılarının devamını diledi. Başkan Şaltu; “Girmiş olduğunuz LGS sınavında ilçemizde derece yapıp başarılar elde ettiniz. Şimdi ise başarılarınızın devamı için çalışmak ve gayret göstermek zorundasınız. Bu başarılarınızdan dolayı hepinizi ayrı, ayrı kutluyor başarılarınızın devamını diliyorum. Sizin üzerinizde emeği olan ailelerinizi de tebrik ediyorum. Okul idarecileriniz, öğretmenleriniz ve Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç beyide ayrıca tebrik ediyorum. Çok gayretli ve güzel hizmetlere imza atıyor ve atmaya da devam edeceğiz. Amacımız sizlere en güzel hizmetleri sunmak, sizleri desteklemek ve inşallah üniversite kazandığınızda da sevincimizi arttırarak devem ettireceğiz.” dedi.
Başkan Şaltu, hazırlatmış olduğu saat ve başarı belgeli olan hediyeleri öğrencilere tek, tek takdim ederek başarılarının devamını diledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç ise, Başkan Şaltu’ya göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek, “Sayın başkanım destekleriniz her daim üzerimizde çok sağ olun ve var olun. Yaptığınız hizmetlerden dolayı, özellikle de kurumumuza ve öğrencilerimize vermiş olduğunuz destek ve katkılar bizler için çok önemlidir.” diyerek teşekkür etti.

(Hikmet Özdemir)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.