İngilizce öğretmeni Serkan Şener’in 2’nci kitabı çıktı
banner135

Alaca’da İngilizce Öğretmeni olarak görev yapan Serkan Şener, öğrencilerine okul derslerinde ve sınavlarda yardımcı olmak onların başarı düzeylerinin artırılmasına katkı sağlamak amacıyla kaynak niteliğinde olan ikinci İngilizce kitabını çıkarttı.
İngilizce Öğretmeni Serkan Şener’in ilk kitabı olan "Profıcıency In Englısh Grammar" adlı İngilizce dilbilgisi kitabını okurlar ve öğrenciler büyük bir beğeni ile karşılamışlardı.
"Masterıng Profıcıency In Englısh Grammar" isimli ikinci kitabı 8- 9 – 10 – 11 ve  12. sınıflar ile mezun dil öğrencileri için başucu kitabı niteliğinde olan eser için Kültür Bakanlığından gerekli izinler ve bandrol alınırken, titiz ve detaylı bir çalışmanın ürünü olan kitabın yine yoğun bir ilgi görmesi bekleniyor.
İki yıldır Alaca İlçesi İngilizce Öğretmenleri Zümre Başkanlığını başarıyla sürdüren İngilizce Öğretmeni Serkan Şener'in ilçede öğrencileri LGS sınavına hazırlamada da önemli çalışmalar yaptığı ifade edildi.

Şükrü Demiray

Anahtar Kelimeler:
AlacaSerkan şener
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.