İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çaylak göreve başladı
banner135

Alaca’ya kadrosu ile Şube Müdürü olarak atanan Ahmet Çaylak, 16 Haziran 2023 tarihinde vekâleten Alaca İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 

BAŞKAN ŞALTU’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çaylak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
Makamında Milli Eğitim Müdürü Çaylak’ı ziyaret eden Başkan Şaltu, yeni görevinde kendisine başarılar dilediğini ifade etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çaylak ise nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Şaltu’ya teşekkür etti. 
Ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis Üyesi Kadim Erdugan da hazır bulundu. 

AHMET ÇAYLAK KİMDİR?

Yozgat / Sorgun'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Sorgun ilçesinde tamamladı. Lisans ve Yüksek Lisans eğitimini Kayseri ilinde tamamladı.
Artvin ve Yozgat'ta öğretmenlik ve yöneticilik görevlerinde bulundu. 2013 yılında yapılan MEB Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavını kazanarak 2014 yılında Çorum / Uğurludağ ilçesine Şube Müdürü olarak atandı. Daha sonra Sivas ili Hafik ilçesinde Şube Müdürlüğü görevini devam ettirdi. 2017 yılından itibaren Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Şube Müdürlüğü görevini üstlendi. 16 Haziran 2023 tarihinde Alaca İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladı Evli ve iki çocuk babasıdır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.