Hz. Muhammed'in eğitim anlayışı ve eğitim metotları anlatıldı
banner135

Seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Kılınç , İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Enes Tonbul, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Karaca, İlçe Müftülüğü Vaizi Murat Darılamaz, Hafız Süleyman Coşun, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bülent Gündem, Alaca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Çiğdem Kumter, Alaca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mesut Şirin ve öğretmenler katıldı.

"Hz. Muhammed (S.A.V )'ın Eğitim Anlayışı ve Eğitim Metotları" konulu konferans öğretmenler ve katılanlar tarafından büyük beğeni topladı.

Koordinatörlüğünü Mimar Sinan İmam Hatip Ortaokulunun ve sunuculuğunu Mücahid Bağlıcakoğlu'nun yaptığı konferansa konuşmacı olarak Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Abdullah Çolak ve Hitit Üniversitesi Din Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Dr. Ahmet Koç katıldı. Hz. Muhammed (S.A.V )'ın Eğitim Anlayışı ve Eğitim Metotları ile günümüz eğitim metotlarının bir nevi karşılaştırması olan konferans ilgiyle dinlendi. Okul Müdürü Kasım Kütük başta olmak üzere Hatipler Prof. Abdullah Çolak ve Dr. Ahmet Koç'a ve konferansa katılan tüm konuşmacılara teşekkür edildi.

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.