Alaca’ya devlet-vatandaş katkısı ile yeni okul yapılacak
banner135

ABD ve Türkiye’de ticari işleri bulunan Türk-Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) Yönetim Kurulu üyesi ve ABD Çorumlular Derneği Başkanı Üzeyir işadamı Üzeyir Şahin ve eşi Belma Şahin tarafından Çorum’un Alaca İlçesi’ne 16 derslikli yeni bir okul yapılması için protokol imzalandı.
Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Alaca Kaymakamı Hicabi Aytemür, Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek ve hayırsever iş insanı Üzeyir-Belma Şahin'in katılımı ile protokol imzalandı.

İmzalanan protokol ile yapılacak okulun isminin, ailenin kısa süre önce genç yaşta yakalandığı amansız hastalık sonucu kaybettiği biricik kızları Selin Şahin Ortaokulu olması kararlaştırıldı.

Vali Dağlı, "Çocuklarımızın daha iyi koşullarda, kaliteli bir eğitim almaları için imzaladığımız protokolümüzün ilimize hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırsever iş insanımız Üzeyir Şahin'e bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Dağlı, "Çocuklarımızın daha iyi koşullarda, kaliteli bir eğitim almaları için imzaladığımız protokolümüzün ilimize hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırsever iş insanımız Üzeyir Şahin'e bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyorum." dedi. 

Şükrü Demiray

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Corum merkez 6 ay önce

Alacaya gerek yok. Bence Corum merkeze yapilsin daha iyi olur. Alaca nufusu azaliyor git gide. Corum merkezde siniflar cok kalabalik