Alaca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde E Twınnıng Projesi başladı
banner135

Okulun İngilizce öğretmenlerinden Ülkü Erdoğmuş ve Çiğdem Öztürk bu projede kendi ekibindeki 5’er öğrenciyle çalışmalara başladı.  UDS onaylı projede; Avrupa'da ve Türkiye 'de uygulanan yeni çalışmaları keşfetmek ve mesleki gelişim sağlamak hem de 14-18 yaş aralığındaki öğrencilerin yabancı dil becerilerini geliştirmek, uluslararası platformda kültürlerarası etkileşimi sağlamak, güvenli internet kullanımını yaygınlaştırmak hedeflendi. 
Çalışmalarda her okul, kendi öğrencileriyle yapacağı kelime öğretim yöntem ve tekniklerini, yaratıcı kelime öğretimi etkinliklerini 2,0 araçlarıyla European School Education Platform ( Avrupa Okul Eğitimi Platformu)’unda sunacak.
Yapılacak bu çalışmalar hem Avrupa'dan hem de Türkiye'den katılımcı proje ortaklarıyla Mayıs 2023 tarihinde şekilde sonlandırılacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.