Alaca Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Ekibi 1 yaşında
banner135

Alaca Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Özlem Çeribaş, üyeler Mustafa Cihat Özden, Fatmagül Özçetin, Raşit Kaplan, Mustafa Kuzu, Serkan Sayın, Remzi Bilgili ve çalışmalarda Proje ekibine katkıda bulunan Vedat Mutlu, ekibi kurarak kendilerinden desteklerini esirgemeyenlere teşekkür etti.
Alaca Kaymakamlığı Proje Koordinatörü Özlem Çeribaş, "Alaca Kaymakamlığı Proje Koordinasyon ekibimiz bir yaşında. Ekibimizi kurarak, desteklerini esirgemeyen Kaymakamız Kürşad Atak, Belediye Başkanımız Halil Şaltu ve Başkan Yardımcımız Fatih Arslan'a çok teşekkür ediyoruz. Ekip üyelerimiz Mustafa Cihat Özden, Serkan Sayın, Raşit Kaplan , Vedat Mutlu , Remzi Bilgili, Fatma Özçetin, Mustafa Kuzu ile bir yıl boyunca bolca emek, özveri, saygı içeren çoğu zaman da eğlenceli bir yıl oldu. İyi ki varsınız çok teşekkürler. Bu bir yılda en çok da kahrımızı OKA danışmanımız Tuğba Purtul ve OKA direktörümüz Özden Özgür Yalçın çekti sanırım . Onlar ve güzel fikirleri desteği olmasa yapamazdık. Ve Valilik ARGE biriminde Dilek Bilgin iyi ki varsınız...Yine projeler de tanıştığımız , masada ortak hedeflerle oturduğumuz, esinlendiğimiz, dost edindiğimiz tüm güzel insanlara da çok teşekkür ediyoruz.
İlk yıl hedeflerimizin tümünü gerçekleştirdik. Bunun haklı gururunu yaşamak da en çok ekip arkadaşlarımızın hakkı OKA'dan 3 koordinatörlük görevi üstlendiğimiz proje, bir de ortak olduğumuz proje geçirerek 4 proje ile ilk yılımızı kapattık. İnovasyon, proje döngüsü ile Alaca ilçemizde bir proje hareketliliği, Hitit yolu canlanıyor projemizle Ortaköy, Boğazkale ve Alaca ilçelerini aynı çatı altında birleştirerek bir turizm eylem planı, çörek otu için coğrafi işaret projemizle en iyi çörek otu Alaca'da yetişiyor diyerek başvurumuzu ve Alaca ilçesi gelişim stratejisi projesi ile Alaca'nın turizm, eğitim, tarım, hayvancılık gibi bir çok alanda şu an ki halini ve 20 yıl sonrasını çizdik. Şimdi hedeflerimiz daha büyük, daha güzel , daha meşakkatli... Ekibimizle çok güzel işler başaracağız inanıyorum ki... Tekrar iyi ki varsınız" dedi.

Arap Kurt

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.