Alaca Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin E-Twınnıng Projeleri devam ediyor
banner135

Proje ile dünyada ve ülkemizde öğretmen ve öğrencileri bir araya getiren e-Twinning portalı ile eğitime katkı sağlanması amaçlanıyor. 
Öğretmenler bu proje ile e-Twinning portalı üzerinden bir araya gelerek, öğrencilerine edebiyatı tanıtırken sevdirmeyi, edebiyatla yaşamı birleştirerek, öğrencilerin edebiyatı yaşayarak öğrenmelerini, aynı zamanda dünya kültüründen farklı özelliklere sahip öğretmen ve öğrencileri bir araya getirerek işbirliği içinde çalışmalarını sağlamayı hedefliyorlar. 
Türkiye ve Azerbaycan ortaklı “Kültürlerarası Edebiyat” e-Twinning projesi 12 ortaktan oluşuyor. Projenin kuruculuğunu Çorum Bilge Kağan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Eylem Kandemir ve Azerbaycan Sumgayıt, 26 nömralı Tam Orta mektepten Tarana Muradova üstleniyor.
Projenin diğer ortakları: Çorum Ömer Derindere Fen lisesinden Bilal Öztürkut, Ankara Şehit Sebahattin Koçak Kız İmam Hatip Lisesinden Gülten Daş, Çorum Alaca Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesinden Mustafa Öztürk, Eskişehir Süleyman Şah Anadolu Lisesinden Ebru Yılmaz, Çorum Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Sevil Çiftçi, Artvin Yusufeli Şehit Dursun Acar Anadolu İmam Hatip Lisesinden Hacer Gül Bağcı, Kastamonu Cide Bayram Yusuf Aslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Elif Noyan, Romanya Simion Mehedinti Lisesinden Gina Bordea, Diyarbakır Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesinden Zeynep Keskin’den oluşuyor.
Alaca Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin proje yürütücüsü olan Zehra Yılmazoğlu, bu projenin okul ve öğrencilerine yeni bir vizyon, eğitime yeni bir bakış açısı katacağını düşündüklerini söyledi. 
 

Arap Kurt

Anahtar Kelimeler:
AlacaProje
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.